Bedrijfsprofiel

Bram den Boer startte in 1994 met zijn bedrijf, aan de Gijbelandsedijk in Brandwijk. Omdat het terrein van 1200 vierkante meter dat hij daar tot zijn beschikking had te klein werd, week hij in 2001 uit naar Goudriaan in de Alblasserwaard. Ook dit terrein aan de Zuidzijde begon in 2010 te klein te worden en zijn we opzoek gegaan naar een beter passende locatie. De Hoogt in Goudriaan bleek de meest ideale locatie voor ons bedrijf te zijn, daarom is besloten om hier een kavel aan te kopen en hier een geheel nieuw bedrijfspand te bouwen. Uiteindelijk is het gehele bedrijf in augustus 2014 verhuisd naar het nieuwe pand aan De Hoogt 1b in Goudriaan.  

 

Loonbedrijf den Boer beschikt inmiddels over een breed assortiment materieel, variërend van shovels, rupskranen, mobiele kranen en minigravers tot trekkers met toebehoren in diverse formaten. Met de inzet van een eigen vrachtauto met dieplader is het bedrijf op dit punt niet afhankelijk van anderen en kunnen benodigde machines steeds direct worden ingezet. En aangezien tijd geld is, levert dat een besparing op voor zowel klant als uitvoerder.


Niet alleen agrariërs, overheidsinstellingen en aannemers, ook veel particulieren weten het bedrijf te vinden. Tuinaanleg en werkzaamheden in de gemeentelijke groenvoorziening vormt een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden.

 

Loonbedrijf den Boer is uitgegroeid tot een specialist in niet alleen agrarisch loonwerk, maar ook het uitvoeren van grondwerk, sloopwerk, heiwerk, de aanleg van bestratingen, beschoeiing en rioleringen behoort tot de activiteiten

Tevens heeft ons bedrijf de volgende certificeringen behaald: VCA * EC-VCA-10224 en is een Fundeon erkend leerbedrijf.

 

 

Het bedrijf in beeld

foto 1
foto 2
foto 3
foto 4